• Jeroen Bosch ZiekenhuisGebouw C, 1e verd. Ontvangst 3

 • EnthousiastEnthousiaste professionals

 • Jeroen Bosch ZiekenhuisModern en patientvriendelijk

 • 1
 • 2
 • 3

Innovatief & Initiatief

 • Mannenkliniek

  Mannenkliniek

  De mannenkliniek is bedoeld om specifieke mannelijke gezondheidsklachten te onderzoeken en te behandelen.

  Meer informatie
 • Bekkenbodemspreekuur

  Bekkenbodemspreekuur

  In het bekkenbodemspreekuur werken we optimaal samen om patiënten snel te behandelen voor bekkenbodem klachten.

  Meer informatie
 • Kinderurologie

  Kinderurologie

  De behandeling van kinderenbij afwijkingen van de urine-wegen of geslachsorganen is een specifiek aandachtsgebied.

  Meer informatie
 • Laserbehandeling

  Laserbehandeling

  Laserbehandeling is een innovatieve techniek om plasklachten te behandelen door een vergrootte prostaat.

  Meer informatie
 • Robotchirurgie

  Robotchirurgie

  Met robotchirurgie kan de arts nauwkeuriger laparoscopisch opereren. Er is hierdoor minder kans op complicaties

  Meer informatie
 • 1

Doe een zelftest

 • Testosteron tekort test

  Testosteron tekort test

  Testosteron-tekort kan uw energie verminderen.

  Meer informatie
 • Plasklachtentest

  Plasklachtentest

  Heeft u klachten met plassen of incontinentie?

  Meer informatie
 • Erectietest

  Erectietest

  Twijfelt u aan de kwaliteit van uw erecties?

  Meer informatie
 • 1

Centrum voor Urologie 's-Hertogenbosch

Centrum Voor Urologie voor UDe urologen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vormen samen het Centrum voor Urologie ‘s- Hertogenbosch. 

Wij willen er zijn voor alle zorg en behandeling op urologisch gebied, eenvoudig of gecompliceerd en U altijd zo snel en goed mogelijk helpen op hoog niveau, met de beste apparatuur, de nieuwste technieken en uitstekende service. Wij zorgen voor uitleg in begrijpelijke taal. Ook leiden wij nieuwe specialisten en andere professionals op.

Second Opinion

 

U heeft altijd recht op een second opinion (tweede mening) van een andere arts of andere deskundige. Dit betekent dat u een mening vraagt van een andere zorgverlener dan uw behandelaar. Deze andere zorgverlener zal de behandeling niet overnemen, maar u adviseren. U moet uw behandelaar laten weten dat u een second opinion wil aanvragen.  U kunt een second opinion vragen als u het bijvoorbeeld moeilijk vindt een belangrijke beslissing te nemen over de behandeling. Of als u twijfelt over een gestelde diagnose of voorgestelde behandeling.  U heeft recht op vergoeding van een second opinion, maar er gelden wel beperkingen. Zo mag de second opinion alleen een medisch advies betreffen en niet de behandeling zelf. Vraag bij uw zorgverzekeraar wat u moet doen voordat u een second opinion vraagt. De zorgverzekeraar accepteert de kosten van een second opinion niet altijd. U moet de second opinion dan zelf betalen.

 

Om een afspraak te maken bij één van de urologen van het Centrum voor Urologie 's-Hertogenbosch voor een second opinion kunt u een email sturen naar: info@centrumvoorurologie.nl
U kunt ook contact opnemen met het secretariaat op één van de locaties. Klik hier voor de adressen en telefoonummers.
Vermeld u in ieder geval altijd dat het om een afspraak voor een second opinion gaat.

Ziektebeelden

Het Centrum voor Urologie informeert u als patient graag over de urologische ziektes en ziektebeelden waarvoor de urologen van het Centrum u kunnen behandelen. Daarnaast is de informatie over de ziektebeelden een beginpunt en vertrekpunt van en naar informatie over uw klacht, ook als u nog niet zeker weet of u wel een 'bekende' klacht heeft. Behulpzaam zijn de blauwe woorden in de teksten, door erop te klikken springt u naar de grootste encyclopie die internet kent: WikiPedia. Informatie in deze encyclopedie wordt door internetgebruikers bijgehouden en geactualiseerd, waardoor de urologen van het Centrum uiteraard geen verantwoording kunnen dragen voor deze informatie.

Behandelvormen

Het Centrum voor Urologie informeert u als patient graag over de behandelmogelijkheden waarmee de urologen van het Centrum u kunnen behandelen. Daarnaast is de informatie over de behandelvormen een beginpunt en vertrekpunt van en naar informatie over urologie.

Behulpzaam zijn de blauwe woorden in de teksten, door erop te klikken springt u naar de grootste encyclopie die internet kent: WikiPedia. Informatie in deze encyclopedie wordt door internetgebruikers bijgehouden en geactualiseerd, waardoor de urologen van het Centrum uiteraard geen verantwoording kunnen dragen voor deze informatie.

Aandachtsgebieden

Het Centrum voor Urologie besteedt extra aandacht aan bepaalde gebieden van de urologie waardoor u verzekerd bent van de beste zorg in dat specifieke gebied. Graag informeren we u dmv deze site welke aandachtsgebieden dit zijn. U kunt hierdoor een juiste keuze maken voor de meest geschikte uroloog en/of centrum.

Behulpzaam zijn de blauwe woorden in de teksten, door erop te klikken springt u naar de grootste encyclopie die internet kent: WikiPedia. Informatie in deze encyclopedie wordt door internetgebruikers bijgehouden en geactualiseerd, waardoor de urologen van het Centrum uiteraard geen verantwoording kunnen dragen voor deze informatie.

Afspraak

 • 's-Hertogenbosch: 073-553 6010
 • Boxtel: 0411-656858
 • Zaltbommel: 0418-540027
 • Nieuwkuijk: 073-5532434

telefoon

Volg ons

Volg het Centrum Voor Urologie via Twitter

@CentrumUrologie

twitter

Penislengte

penislengte

Fictie en feiten over de lengte van de penis

Download de PDF