Ellen Korthout

Ellen

Opleiding

 • Opleiding verpleegkundige A (1986)
 • Vervolgopleiding Oncologieverpleegkundige (1989)
 • Vervolgopleiding Urologieverpleegkundige (2002)

Loopbaan

 • Verpleegkundige afdeling Interne Geneeskunde JBZ (1986-1997)
 • Verpleegkundige polikliniek Urologie (1997-heden)
 • Oncologieverpleegkundige Polikliniek Urologie (vanaf septmebre 2014)

Lidmaatschappen

 • VenVN Urologie verpleegkundige

Willeke Vogels

Willeke

Opleiding

 • Operatieassistente1997-2001 te Nijmegen
 • Master Physician Assistant 2011-2014 Hogeschool Arnhem en Nijmegen, samenwerkingsverband UMC St. Radboud Nijmegen

Lidmaatschappen

 • NAPA Nederlandse Associatie Physician Assistants
 • LAD Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband

Centrum voor Urologie verkrijgt HON-Certificaat voor betrouwbare medisch informatie op internet

HON Code logo
Het Centrum voor Urologie vindt uitstekende informatie van groot belang voor de patiënt die een medische behandeling moet ondergaan en daarop keuzes moet baseren. Uitstekende informatie is genuanceerd, voldoende en betrouwbaar. Het Centrum voor Urologie is dan ook trots dat de website beoordeelt is door Health on the Net, de belangrijkste organisatie die waarborgen afgeeft dat een website betrouwbare informatie bevat.

Na een certificeringstraject werd deze website geheel in overeenstemming bevonden met de HON-Code en kreeg het Centrum voor Urologie het HON-Certificaat uitgereikt. De HON-Code is een aantal criteria waarop deze website is getoetst. U kunt de criteria nalezen op de site van de Health on the Net Foundation (Nederlands) en ook de specifieke bevindingen van de certificeringscommissie voor het Centrum voor Urologie.

HON-Certificering voor Centrum voor Urologie

HON Code logo


Het Centrum voor Urologie vindt uitstekende informatie van groot belang voor de patiënt die een medische behandeling moet ondergaan en daarop keuzes moet baseren. Uitstekende informatie is genuanceerd, voldoende en betrouwbaar. Het Centrum voor Urologie is dan ook trots dat de website beoordeelt is door Health on the Net, de belangrijkste organisatie die waarborgen afgeeft dat een website betrouwbare informatie bevat.

Na een certificeringstraject werd deze website geheel in overeenstemming bevonden met de HON-Code en kreeg het Centrum voor Urologie het HON-Certificaat uitgereikt. De HON-Code is een aantal criteria waarop deze website is getoetst. U kunt de criteria nalezen op de site van de Health on the Net Foundation (Nederlands) en ook de specifieke bevindingen van de certificeringscommissie voor het Centrum voor Urologie.


Health on the Net Certificaat

Wij onderschrijven de gedragscode van de Health On the Net Foundation

 


Wij voldoen aan de HONcode, die staat voor betrouwbare informatie over gezondheid: Controleer hier.

Officiele verklaring over de HON-Certificering van de website van het Centrum voor Urologie:

Graag bedanken wij u voor uw ondersteuning van de HONcode, Health On the Net Foundation's initiatief om de kwaliteit van medische informatie op het internet te verbeteren. Wij hebben uw website herzien en gecontroleerd op naleving van de HONcode. Tijdens het bezoeken van uw site hebben wij deze in volledige overeenstemming met de HONcode bevonden, en hebben wij het genoegen u mede te delen dat uw site het HON cerficicaat krijgt.

Graag verzoeken wij u het unieke HONcode actieve logo aan de home-page van uw site toe te voegen, en aan elke andere pagina naar believe. Het HONcode systeem gebruikt een uniek genummerd en dynamisch zegel dat op uw website getoond moet worden. Door het HONcode zegel te tonen belooft u de 8 HONcode principes te respecteren. Informatie die via dit zegel verzameld wordt is niet persoonlijk, zoals het Internet Protocol adres, browser type, browser taal etc. wat allemaal niet gebruikt kan worden om een individu persoonlijk te identificeren. We zullen deze informatie aan geen enkele derde partij verkopen, doorsturen, delen of onthullen en het wordt veilig opgeslagen op de HON web servers, en alleen gebruikt door HON medewerkers en de systeem manager om onze diensten te verbeteren. Wij raden u aan het HONcode certificaat te controleren, in het bijzonder de onderdelen welke aantonen op wat voor manier uw website de 8 HONcode principes respecteert.

Het HONcode team

CentrumvoorUrologie.nl heeft meer dan 100.000 bezoekers

  Sinds de start, 2.5 jaar geleden, van de website CentrumvoorUrologie.nl heeft de site meer dan 100.000 bezoekers gehad. Om deze mijlpaal te vieren bood de firma e-Sail, verantwoordelijk voor het technische deel van de website de urologen van het Centrum voor Urologie een taart aan. De bezoekers van de website tot nog toe waren samen verantwoordelijk voor meer dan 400.000 bekeken pagina’s. Gemiddeld komen 400 bezoekers per dag naar de website om informatie over allerlei urologische onderwerpen te bekijken.

Lees meer: CentrumvoorUrologie.nl heeft meer dan 100.000 bezoekers

Afspraak

 • 's-Hertogenbosch: 073-553 6010
 • Boxtel: 0411-656858
 • Zaltbommel: 0418-540027
 • Nieuwkuijk: 073-5532434

telefoon

Volg ons

Volg het Centrum Voor Urologie via Twitter

@CentrumUrologie

twitter